Wij komen graag langs om ook uw feest onvergetelijk te maken.


De Baton Rouge Band dankt haar naam aan de hoofdstad van de staat Louisiana . Deze stad, gelegen aan de Mississippi kan, samen met New Orleans, de bakermat van de soul en jazzmuziek genoemd worden.


Baton Rouge Band werd opgericht in 2014. Na een korte zoektocht naar de gewenste sound en sfeer is de band inmiddels gegroeid naar een stevige, veelzijdige coverband die garant staat voor een heerlijk avondje livemuziek voor jong en oud. De band bestaat uit maar liefst 14 muzikanten (inclusief techniek) die samen een breed muzikaal spectrum bestrijken. De stabiele, stevige ritmesectie, het blazerskwintet ondersteund door een veelzijdige toetsenist leggen samen de basis waarop de beide zangeressen alle denkbare genres ten gehore brengen. Sfeervol, enthousiast, avondvullend.

De uitgebreide setlijst toont onze voorkeur voor soul- en discomuziek doch het pop- en latin repertoire wordt niet vergeten. Natuurlijk wordt dit alles fraai afgewisseld met mooie ballads en intieme luisterliedjes.

Baton Rouge Band verzorgt elk feest of festijn, voor jong en oud. Zowel een lokaal pleinfeest, een kunst- en brocantemarkt, een braderie, trouwfeest of bruisend feestpaviljoen worden sfeervol en passend opgeluisterd. Een greep uit enkele toppers van de afgelopen jaren;


  • een buitenconcert en dansavond tijdens de 'geluksweek' in Roerdalen
  • muzikale omlijsting van de paasveemarkt in Beek
  • optreden tijdens de queensparade in Beek
  • het pinksterfestival in Brummen
  • het bevrijdingsfeest in Maastricht
  • enkele zomerconcerten buitengoed Slavante in Maastricht
  • diverse bruiloften, bijzondere verjaardagen of besloten feesten voor diverse gelegenheden
  • opluistering van een 'boerebroelof' in Genhout
  • etc.

Even  voorstellen

Baton Rouge Band kent een uitgebreide en zeer gevarieerde bezetting die het mogelijk maakt om voor verschillende genres de optimale sound te produceren.

Zang: Saskia en Noelle

Rythmesectie: Rens (drums), Sander (percussie), Miriam (basgitaar),  Wilbert (keyboard)

Blazers: Jacques (sax alt + sopraan), Daphne (sax tenor), Ulrike (trompet), Jos (trompet + bugel), Sander (trompet)


Onze eigen geluidstechnicus Michel zorgt tijdens elk optreden voor de optimale sound. Wij nemen een eigen geluidsinstallatie mee.